Waadhoeke in bedrijf

Waadhoeke in bedrijf

Sinds deze week is Kreas Tekenwerk officieel aangesloten bij Waadhoeke in bedrijf community. Waadhoeke in bedrijf is een verzameling van verschillende ondernemers uit de omgeving, superleuk. Grote bedrijven, eenmanszaken, gerenommeerde namen en starters, kortom heel divers. Initiatiefnemer Wouter van der Molen is het energieke brein achter dit superleuke initiatief.

Enige tijd geleden zag ik dat het bedrijf van een oud collega van Michael, onder de aandacht werd gebracht op LinkedIn. Ik was eigenlijk gelijk getriggerd. Dat zou mooi zijn om als ondernemer ergens bij te horen en daarmee een stukje zichtbaarder te worden.

Ik vind het als startend ondernemer best spannend. De eerste twee jaren was het vooral just for fun, geen hoge verwachtingen. “Eerst maar kijken of mijn werk aanslaat”, was mijn instelling. De opdrachten druppelen mooi door, ik hoef mij niet te vervelen en anders zit er altijd nog wel een interessant project in mijn koker. Tegelijkertijd heb ik wel de droom om een dag extra in de week met Kreas Tekenwerk aan de slag te gaan. Om dat doel te bereiken is het nodig om een volgende stap te zetten. Het is even zoeken hoe ik dat moet doen. Ik weet inmiddels dat groeien in de schaduw zelden succesvol is, vandaar dat ik op deze manier mijn business wil laten zien! Hiermee ben ik er natuurlijk nog niet, dit is een klein stapje naar de volgende mijlpaal! De speurtocht en het avontuur worden vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!