Zakelijk tekenaar inhuren

Een live visueel verslag of interactie tijdens event of vergadering

Een zakelijk tekenaar inhuren? Dat doe je niet voor de lol, maar omdat je iets wilt bereiken. Je wilt betrokkenheid creëren, informatie ophalen of achteraf een visual delen die ook nog wordt bewaard. Ik kom graag live tekenen bij jullie event, congres, vergadering of kick-off bijeenkomst.

Jullie:

Het verhaal, de zaal en het publiek

Ik:

De visuele samenvatting

Visueel maakt nieuwsgierig

Live tekenen is een smaakmaker tijdens een beurs of event, maar ook super krachtig als visuele samenvatting tijdens een stevig overleg of serieuze bijeenkomst. Soms kom ik eenmalig en als verrassing, soms ben ik de creatieve notulist in een serie bijeenkomsten waarbij betrokkenen nieuwsgierig uitkijken naar die visuele samenvatting.

 • Alles lekker kort op één plaatje
 • Kern in één oogopslag
 • Direct up to date en toegankelijk

Het visuele verslag is ideaal om te delen met anderen, als vertrekpunt voor nieuw beleid of om te publiceren wat de uitgezette koers is. 

Altijd in overleg

Een live tekenaar inhuren kun je zo inrichten als je zelf wilt. Zit ik vooraan of midden in de zaal? Breng ik sprekers in beeld of alleen de boodschap? Werk ik met stift op groot papier of digitaal op mijn iPad? Of ben ik onderdeel van een beursstand waarbij we publiek uitnodigen om hun mening te geven zodat we die vertalen naar de tekening?
Een tekenaar trekt altijd de aandacht, verlaagt de drempel tot interactie en opent vele deuren om het functioneel te benutten. Win: win, maar wel altijd in gezamenlijk overleg.

Ook live tekenen valt of staat met de voorbereiding

 • Intake
  Alles begint met een snelle telefonische verkenning. Is dit wat jullie willen en kunnen we locatie, datum en tarief afvinken? Bel maar, hoe sneller hoe beter.
 • Keuzes
  Wat is vervolgens de bedoeling? Zal ik analoog tekenen zodat het goed opvalt? Of digitaal zodat er later nog van alles gedaan kan worden met de gemaakte tekening? Die knopen hakken we door.
 • Tekenen
  Hoe gaat het verder? Welke rol pak ik als tekenaar? Ben ik duidelijk aanwezig en maak ik het interactief? Of ben ik de stille verrassing die pas naderhand in de mailbox verschijnt? Er is veel mogelijk.
 • Follow Up
  Wat doen we nog meer? Als ik digitaal teken, kan het bestand worden opgedeeld in losse illustraties, verwerkt in een Powerpoint of vergroot voor een posterafdruk of informatiebord. Zeg het maar, of zal ik wat suggesties geven?

Dan krijg je driedubbel effect:

Blijmaker

Een vrije, creatieve vibe

Universeel niveau

Taalbarrières en niveauverschillen vallen weg

Sturend

Uitdaging om to the point te komen

Toe aan die verfrissende terugblik?

Dit zei Laurens

Over mij

Ik ben Christien, kort gezegd Chris en dan kom je al gauw op Kreas: Fries voor ‘op orde’. Ik ben zakelijk tekenaar, zelfstandig ondernemer én organisatieadviseur. Vanuit die achtergrond denk ik makkelijk mee, overzie ik het grote geheel en kan ik desgewenst anticiperen op volgende stappen waarin de visuals versterkend werken. Lees hier meer over mij

weet je genoeg?

Laten we samen iets moois creëren!