Ik ben Kreas Tekenwerk

Specialist in visuele communicatie & zakelijke tekeningen

Ik ben Christien ten Hoeve, ook wel Chris genoemd. Ik ben zakelijk tekenaar, zelfstandig ondernemer en organisatieadviseur. Vanuit mijn achtergrond kan ik makkelijk meedenken, het grote geheel overzien en anticiperen op volgende stappen waarbij visuals een versterkende rol spelen. Mijn doel is om informatie helder en krachtig over te brengen.

Blij word ik van beweging!

Niets is wat het lijkt

Mijn vader noemde me ‘Knip & Plak’. Nu ben ik visueel facilitator en zakelijk tekenaar. Wie had kunnen denken dat het meisje dat zo rustig in een hoekje kon zitten, zo scherp kon samenvatten waar het werkelijk om gaat? Ik moest er zelf ook even aan wennen….

Ik ben dus net als die tekening zelf: er zijn twee kanten, en als je focust op de één, zie je het andere over het hoofd. Met mijn visuals laat ik zien wat er speelt. Hoe het zit.

Soms ben ik de analist aan de zijkant. Soms de spring in het veld die iedereen stiften geeft zodat we mensen zélf een stem geven. Heerlijk die dynamiek! Het geeft zoveel ruimte voor de echte boodschap.

“Ik ben een observator maar sta ook vooraan bij het parachutespringen of het krokodilknuffelen.”

Mijn verhaal en mijn skills

Klanten waarderen mij als de organisatieadviseur die toevallig ook leuk tekent. Vanuit die achtergrond denk ik mee, maar ben ik ook de dwarsdenker, degene met de moeilijke vragen en de loyale tegenspraak. Ik heb een Lean Greenbelt, ben ooit begonnen als secretaresse en werk al 18 jaar bij en met overheidsorganisaties.

Presentatie & Vormgeving

Visueel leiderschhap

Faciliterend leidschap

Creatieve changemaker

En meer persoonlijk?

Ik loop graag hard, dagelijks en ver, tot aan de marathons in Berlijn en Rotterdam. Al rennend krijg ik de beste ideeën.

Samen met mijn partner Michael, zoon Jurgen en een paar katten woon ik in Franeker. Ik wandel graag in het buitengebied van de stad, daar zoek ik de leegte op om ruimte te creëren voor nieuwe ideeën.

Ik ben rustig, pittig, ondernemend en afwachtend tegelijk. Ik deed in 2019 nog een studie Bedrijfskunde om vervolgens te switchen naar stift en tekentablet, maar dan wel serieus.