Blog Kreas Tekenwerk

Je vindt hier inspirerende verhalen achter de tekeningen die ik maak, evenals anekdotes en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn hardloopavonturen. Dit blog is een plek waar ik mijn ervaringen en gedachten deel, en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen ervan als ik aan het schrijven.

Dank je voor je bezoek, en ik hoop dat je geniet van de verhalen en misschien zelfs inspiratie opdoet voor je eigen reis. Veel leesplezier!

Christien ten Hoeven, Friesland, Zakelijk Tekenen

Schop onder mijn kont!

Schop onder mijn kont!

Blij verrast dat het zo goed gaat met de donaties.
Ik ben inmiddels een week bezig met mijn actie om geld op te halen voor het KWF, hashtagikrentegenkanker. Trots en dankbaar ben ik met de sponsorbijdragen die ik tot nu toe voor het KWF heb opgehaald. Lieve sponsor, dankjewel!

Maar ik ben er nog niet.

Iedere Nederlander krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker, of nu zelf kanker krijgt of iemand die je lief hebt, kanker ontwricht je leven.
Een op de 3 Nederlanders krijgt zelf de diagnose kanker, dat zijn ontzettend veel mensen. Wanneer ik daarover nadenk dan is de kans groot dat ik of jij ook ooit die diagnose krijgt.
Mijn moeder (Joop) is mijn inspiratiebron om in actie te komen, maar ik had net zo goed ik actie kunnen komen voor bijvoorbeeld mijn schoonvader Jaap, de ouders van Jetty, ome Nico, oma Tiemersma, tante Lies, Harry en Antonia en de mensen die vechten tegen kanker, zoals mijn hardloopcoach Tiny.

Jouw bijdrage wordt gebruikt voor levensreddend onderzoek en het bereikbaar maken van (dure) geneesmiddelen.
Minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en an kanker.

En met jouw sponsoring geef je mij een schop(je) onder mijn kont om te blijven lopen, ’s morgens vroeg voor mijn werk, in de regen, met 26+ graden, na een lange werkdag.
Net zolang totdat ik mijn doel behaal, het lopen van 42,195km op 1 december a.s. in Valencia.

Mocht jij mij ook een virtuele schop onder m’n kont willen geven, dan ben ik je heel dankbaar! Via deze link kun je een (kleine) bijdrage doneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!