Blog Kreas Tekenwerk

Je vindt hier inspirerende verhalen achter de tekeningen die ik maak, evenals anekdotes en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn hardloopavonturen. Dit blog is een plek waar ik mijn ervaringen en gedachten deel, en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen ervan als ik aan het schrijven.

Dank je voor je bezoek, en ik hoop dat je geniet van de verhalen en misschien zelfs inspiratie opdoet voor je eigen reis. Veel leesplezier!

Hardlopen-KWF

42km voor Joop

Over precies een half jaar sta ik aan de start van de marathon van Valencia. 42,195km hardlopen door een prachtige stad.
Onlangs overleed mijn moeder aan de gevolgen van alvleesklierkanker, een type kanker waarbij de overlevingskansen nihil zijn. Ik herinner mijn moeder als een vrouw die zich op veel manieren inzette voor anderen. Met mijn moeder als inspiratiebron wil ik met mijn sportieve uitdaging aandacht vragen en geld inzamelen voor het KWF.

Wil jij KWF en mij steunen? Klik dan hier

Hartelijk dankjewel! ❤️
Christien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!