Blog Kreas Tekenwerk

Je vindt hier inspirerende verhalen achter de tekeningen die ik maak, evenals anekdotes en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn hardloopavonturen. Dit blog is een plek waar ik mijn ervaringen en gedachten deel, en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen ervan als ik aan het schrijven.

Dank je voor je bezoek, en ik hoop dat je geniet van de verhalen en misschien zelfs inspiratie opdoet voor je eigen reis. Veel leesplezier!

Kreas-Tekenwerk110

Verjaardag

Vandaag vier ik mijn eerste jaar als parttime ondernemer. Onwetend maar vol vertrouwen ben ik in dit avontuur gestapt, waar ik mij vooral heb laten verrassen door wat ik op mijn weg tegen zou komen. En dat was werkelijk een heel feestelijke route, met omwegen en zijpaden… veelzijdige mensen, inspirerende verhalen en veel boeiende onderwerpen. Tekenen van visies, visualiseren van circulariteit en dingen laten zien die er niet zijn tot het belichten van sociale cohesie.

Wat een geluk met de diversiteit aan opdrachten; visuele presentaties, illustraties, workshops zakelijk tekenen (co-creatie en als zelfstandige!), tot het visueel mogen samenvatten van een workshop tijdens #pubcom2020. Daarnaast het tot leven laten komen van personages voor een kinderboek. De variatie zorgde voor voldoende uitdagingen en prikkels om het beste uit mezelf te halen en mijn blik te verruimen.

Bij de start van mijn eigen onderneming werd ik geattendeerd op profilering, wie zijn mijn klanten en hoe wil ik deze klanten bedienen? Ik ben er nog niet aan begonnen, dat zal uiteraard nog gaan komen. Ik realiseer mij dat het mijn pad een stuk smaller had gemaakt terwijl ik er nog niet achter ben wat ik nu het allerleukste vind, of het beste kan. En dit alles naast mijn reguliere baan, waar ik ook de meest fantastische praatplaten en ondersteunende visualisaties mocht maken.

Ik ben vooral dankbaar voor het zetje dat ik kreeg, voor het vertrouwen in mezelf en door het loslaten van mijn eigen kritische blik.

Het was een jaar van spelen, experimenteren, uitdagingen aangaan en groeien, waar naar toe, dat weet ikzelf ook nog niet helemaal. Vooralsnog in het creëren van klein geluk, blije momenten en doen wat ik leuk vind.

Het komende jaar

Het nieuwe jaar begint gelijk goed met het live tekenen tijdens een werkcongres samen met tekentopper Sandra Mesman. Natuurlijk is het spannend en is het altijd weer een verrassing wat er na afloop op papier staat. Laat dat nu net zijn waar ik zo bij en enthousiast van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!