Linkedin

Terugblik 2023

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier tekeningen en praatplaten gemaakt. Tekeningen die meer vertelden over de strategie van een organisatie, de doelen en veranderingen binnen verschillende gemeenten, het verkiezingsprogramma. Door de beelden was voor ‘de gehele mienskip’ in een oogopslag de bedoeling helder.
Er was meer; verschillende processen werden opgetekend, hierdoor werden wijzigingen inzichtelijk en de samenhang van de complexe processen behapbaar voor medewerkers en betrokkenen.

Daarnaast deed ik mee aan het RoundRobin 2022 project! Een creatieve uitdaging -en inspiratie- georganiseerd door Eveline Mos. 22 tekenaars tekenden om beurten in elkaars boekje. Dat kwam erop neer dat iedere 14 dagen nieuwe sketchnotes opgeleverd moesten worden. Een geweldige inspiratiebron voor het maken van mooie dingen.

Een kersen op de taart waren de sessies waarin live getekend werd, zoals tijdens het werkfestival #ChaosindeOrde de energie die het geeft wanneer alles op het juiste moment samenkomt.

Dank je wel voor jouw inspiratie, jouw energie en jouw vertrouwen!!

Loop jij tegen situaties aan waarin een tekening duidelijkheid geven kan? Bel gerust, dan kijken we samen hoe we dat kunnen oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!