RoundRobin

De tiid haldt gjin skoft

De tiid haldt gjin skoft betekent zoiets als tijd staat niet stil. 2021 lijkt dan ook zo voorbij gevlogen. Ik zal niet de enige zijn die, ondanks alle beperkingen en dingen die niet mogen of kunnen door een pandemie, denkt: ‘Waar blijft de tijd?’ Aan het eind van het jaar is dan ook altijd even een mooi momentje om achterom te kijken wat er dit jaar allemaal weer gebeurd is. En het is altijd weer een potpourri van mooie warme herinneringen, leerzame momenten maar ook verdrietige aangelegenheden.

Aan het einde van het jaar bedenk ik ook altijd 3 doelen die ik het komende jaar wil gaan realiseren, vaak op het gebied van persoonlijke groei omdat ik daar het meeste invloed op heb. Een van de dingen waar ik mij aan gecommitteerd heb is het RoundRobin project. Dit klinkt misschien als een goed doel, maar is een project waarin tekenaars, kunstenaars, creatievelingen een tekening voor elkaar maken in een boekje.

Toen ik afgelopen oktober op verschillende Instagram account boekjes met tekeningen en teksten voorbij zag komen was mijn nieuwsgierigheid en interesse direct gewekt. Een groepje van een man of 8 tekenaars tekenden om beurten een tekening in elkaars boekje en stuurden het boekje dan door naar de volgende op de lijst. Hierdoor ontstaat een bonte verzameling van heel veel moois. Na wat speurwerk ontdekte ik wie achter dit mooie initiatief zit; Eveline Mos. In de editie van 2022 doen maar liefst 22 tekenaars mee en ik ben daar 1 van. Superleuk! Vandaag heb ik mijn boekje verstuurd naar het eerste adres en de komende dagen zal ik ook het eerste boekje ontvangen. Om de 14 dagen een visueel verslag voor een ander maken, heel uitdagend en, naar ik verwacht, heel inspirerend. Dus alle teken-, knutsel en schildermaterialen liggen klaar om er een mooi avontuur van te maken.

Op 1 januari 2023 zijn alle boekjes rond geweest en zien de deelnemers het eigen boekje weer terug, dat is toch geweldig? Een jaar lang creatief zijn en geïnspireerd raken door collega tekenaars? Ik zie het al een mooie reeks van feestjes en cadeautjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!