Wietske en Chris

Live tekenen Groningen

Op 5 mei om 7u45 ontvang ik een appje met de tekst Hoi Christien! Wietske hier! Ik heb een vraag: heb jij zin in een avontuur met mij op 13 en 14 juni? Kan je dan ook? Het gaat om een bijzondere tekenklus. Ik begin te glunderen, ik ben altijd in voor een avontuur.

Van half slaperig ben ik binnen enkele seconden meer dan klaarwakker. Ik sprint de trap op naar mijn prinsessenkamer om de agenda te checken. Nee, staat nog niks… ik kan! Ik stuiter weer naar beneden om Wietske te beantwoorden, ik kan! We bellen en maken een afspraak om plannen te smeden hoe we deze klus gaan fixen! Mijn dag kan op zo’n moment niet meer stuk. Wietske en ik hebben elkaar al vaker tijdens tekenklussen ontmoet, het contact is altijd prettig. Een mooi compliment dat Wietske met mij wil samenwerken.

Inmiddels kunnen we terugkijken op een heel mooi avontuur met een heel gaaf resultaat.

Op 13 en 14 juni vond het jaarlijkse congres van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) plaats in Martini Plaza in Groningen. Tijdens dit evenement was er op het beursplein ruimte voor verschillende stichtingen en organisaties. BMC daagde bezoekers uit om mee te denken over de Toekomstbestendige Samenleving. Wietske en ik installeerden ons met tekenmaterialen en legden de ideeën van de bezoekers vast op een grote tekenwand. Gedurende de dagen maakten we verschillende tekeningen van de input van de mensen.

Veel mensen bleven staan kijken omdat we dit op een unieke manier vastlegden en op welke wijze hun input een plek kreeg op het grote vel.

Het was een goudengreep van BMC om ons als tekenaars in de stand te zetten, dit zorgde voor gezellige drukte en voldoende gespreksstof in de stand. Het was een ideale manier om te netwerken en na te denken over thema’s waar gemeenten nu en in de nabije toekomst mee te maken hebben.

Het eindresultaat is een artistieke samenvatting van de opbrengst van het evenement!

Wietske en ik kijken terug op een geslaagde samenwerking en hopen dan ook dat we in de toekomst voor meer van dit soort initiatieven op evenementen worden gevraagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!