Eindpresentatie LAB Groningen

LAB Groningen

Straks heb ik de laatste bijeenkomst van het ontwikkeltraject dat ik bij #labgroningen volg. Het wordt een feestelijke middag waarin alle creatieve ondernemers die meedoen een korte presentatie of demonstratie kunnen geven waarin je een toelichting geeft op je ontwikkelingen en resultaten.

Als zakelijk tekenaar is dit voor mij natuurlijk een uitgesproken kans om te laten zien hoe goed een visuele samenvatting werkt. In plaats van een PowerPoint met een dozijn slides heb ik één tekening. De tekening laat mijn reis (proces) van de afgelopen maanden zien.

In de samenvatting staan een aantal bouwstenen die mij herinneren wat ik ongeveer vertellen wil. Door de gelaagdheid in de tekening kan ik tijdens de presentatie sturen hoe diep ik op een onderdeel in wil gaan. Het resultaat, het succes, de ontwikkeling, de inzichten etc.

Heb jij ook interesse voor een visuele samenvatting van jouw proces of ontwikkeling binnen je organisatie? Stuur mij een PM! 🚀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!