Blokkade UWV

Kleine plaatjes worden groot

Hoe gaaf is dit?

Vorig jaar mocht ik zeer ad-hoc voor een organisatie een bijeenkomst samenvatten in een tekening. Onvoorbereid. Eerste keer volledig digitaal. Om 11u kwam het telefoontje, om 13u zat ik als een professional te tekenen.

De stukken vielen goed in elkaar, ik verbeeldde de successen en de struggels en was even één met het team en de organisatie. Echt een opsteker voor mijn zelfvertrouwen! Ikzelf & de iPad en de rest gaat vanzelf!

Ruim een jaar later komt het verzoek of ik 13 elementen uit de tekening wil vergroten zodat de medewerkers de afbeeldingen letterlijk tegen het lijf lopen op kantoor.

Dat kan ik! Afgelopen jaar volgde ik een training om dat even te kunnen doen. Piece of cake…

Het ging iets minder voorspoedig. Onbekendheid met het programma, onbekendheid met het correct aanleveren van de afbeeldingen bij de drukker zorgden voor heel wat extra werk (en stress). Ik leerde veel en snel door de fouten die ik maakte, had geluk met geduldige tekenaars die met raad en daad via de app bijstonden. Dank!!

Het kostte dus heel wat ‘bloed, zweet en tranen’ maar hoe fantastisch is het wanneer het klaar is en het resultaat gedeeld wordt!?

I’m happy!

Denk je nu, hééj maar dat is leuk!, Dat is ook nu echt iets voor onze organisatie? Bel me op, dan hebben we het erover! Ik weet nu hoe het moet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!