In5stappen cover

In 5 stappen

Teken jij al?

Hoe handig zou het zijn om tekeningen in een logische volgorde te tekenen? Dit bedacht ik mij begin juli. Heel handig op momenten dat ik even snel iets op papier wil zetten of iets aan iemand wil verduidelijken. Zo startte ik met het tekenen van een poppetje, een mannelijk en een vrouwelijke versie. Sindsdien post ik iedere zondag op Instagram en Facebook een nieuwe eenvoudige tekening die in 5 stappen na te tekenen is. Ondertussen ben ik 3 maanden verder en heb ik besloten om voor In 5 stappen een eigen Instagramaccount te maken, zo staat de hele serie mooi bij elkaar.

Een handig naslagwerk voor wanneer je wilt (leren) tekenen, maar niet weet wat te tekenen. Om mee te tekenen heb je niet meer nodig dan een stukje papier en een pen, potlood, stift of wat je maar tekenen kan. Zo simpel is het.

Voor het beste resultaat kun je een stift gebruiken, daarvan is de punt net wat dikker waardoor de verhoudingen sneller lijken te kloppen. Maar eigenlijk is er geen goed of fout. Het mooiste is het plezier en de ontspanning die je ervaart om even bezig te zijn.

Teken jij al? Ik ben nieuwsgierig naar wat jij ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!