Uitnodiging expositie

Expositie Hummel

Van januari tot april volgde ik de module van Concept tot Boek aan Kunstacademie Friesland.

Ik startte met deze module omdat ik gevraagd ben om illustraties te maken bij verhaaltjes. Illustreren is echt een andere tak van tekenen dan de zakelijke tekeningen die ik maak. Met die gedachte ben ik aan de module begonnen, bovendien wilde ik ook weten hoe het proces van het maken van een boek in elkaar steekt. Mocht ik ooit een dergelijk verzoek krijgen, dan kan ik er in ieder geval mee uit de voeten.

Al eerder vertelde ik dat ik tijdens de cursus opnieuw kennismaakte met verschillende materialen en ondergronden. Absoluut een verrijking en van toegevoegde waarde voor het ontdekken of herkennen van je eigen stijl. In één van de laatste cursusavonden kwam het verzoek of onze groep er iets voor voelde om werk te poseren tijdens expositie Hummel. Hummel is een grote keuken-, badkamer- en woninginrichtingszaak die kunstenaars van de kunstacademie de ruimte biedt om werk te exposeren. Super grappig natuurlijk.

Ondanks dat mijn werken geen hoogstaande kunstwerken zijn (van enkele van mijn medecursisten absoluut wél!) vind ik het een enorme eer dat mijn werk daar hangt. Het aanbieden van werkstukken voor een expositie vraagt ook van je dat je nadenkt over verkoopprijzen (ik houd mijn werk graag zelf). Heel leerzaam! Van 14 april tot 17 september zijn de kunstwerken te bewonderen bij Hummel in Haulerwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!