Blog Kreas Tekenwerk

Je vindt hier inspirerende verhalen achter de tekeningen die ik maak, evenals anekdotes en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn hardloopavonturen. Dit blog is een plek waar ik mijn ervaringen en gedachten deel, en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen ervan als ik aan het schrijven.

Dank je voor je bezoek, en ik hoop dat je geniet van de verhalen en misschien zelfs inspiratie opdoet voor je eigen reis. Veel leesplezier!

Podcast Chaos in de Orde

Creative Changemaker in the Wild!

Stel je voor… Als kind droomde je ervan om bij een reclamebureau te werken, een plek waar je verbeeldingskracht tot leven zou komen. Maar het leven bracht Christien ten Hoeve op een ander pad. Ze belandde bij het CJIB, een vrij grote en ietwat logge overheidsorganisatie, waar ze adviseur bedrijfsvoering werd. Het leek een logische keuze op basis van zekerheid, maar het leek ook haar creatieve dromen te dwarsbomen.

Maar toen gebeurde er iets bijzonders. Er kwam een kans op haar pad, intern binnen de organisatie, waardoor Christien toch ineens creatief kon zijn in haar werk. Ze greep deze kans met beide handen aan en ontpopte zich als een ware intrapreneur. Ze bouwde haar rol op een creatieve manier uit, totdat deze perfect bij haar paste.

Benieuwd naar mijn verhaal? Luister het in Chaos in de Orde de podcast, aflevering 66. Deze vind je in je favoriete podcastapp of klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!