Artikel Communicatieboek

Verhaal halen

Verhalen moeten verteld en doorgegeven worden! Bij voorkeur ondersteunt met beeld, want, zeg nou zelf, daardoor wordt een verhaal veel krachtiger!

Voor de zomer heb ik samen met 4 toptekenaars een bijdrage geleverd aan een boek met prachtige verhalen, rijkelijke geïllustreerd met foto’s en tekeningen. Arjan van Leeuwen bracht deze verhalen bij elkaar bracht en bundelde tot het boek Communicatieverhaal halen (editie 6!). Monique, Stefanie, Susanne, Wietske en ik zijn gevraagd om met beeld en tekst onze visie te delen op ‘Van betekenis zijn’.

Afgelopen donderdag was de boekpresentatie op een sfeervolle locatie in Amsterdam, helaas kon ik niet aanwezig zijn, ik had iets anders met tekenen. Wel jammer dat ik mijn collega tekenaars niet live heb kunnen begroeten. De impressies die over mijn tijdlijn rollen, vertellen dat het een goed feest is geweest!

Vandaag kwam er een pakketje met de post. Unboxing! Bij het openen van de doos lacht het boek mij toe, ik blijf uitpakken en grijnzen. Natuurlijk even checken hoe we erin staan. Ik blijf stralen, ik vind het erg leuk en ik ben trots.

Teksten worden nooit verhalen wanneer ze niet gedeeld worden. Wat een mooie dag, wat een mooi resultaat. Ik blijf stralen de rest van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Menu

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!

error: Content is protected !!