Blog Kreas Tekenwerk

Je vindt hier inspirerende verhalen achter de tekeningen die ik maak, evenals anekdotes en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn hardloopavonturen. Dit blog is een plek waar ik mijn ervaringen en gedachten deel, en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen ervan als ik aan het schrijven.

Dank je voor je bezoek, en ik hoop dat je geniet van de verhalen en misschien zelfs inspiratie opdoet voor je eigen reis. Veel leesplezier!

Chaos in de orde 3

Chaos in de Orde I

Een jaar of vier geleden werd ik door collega Corien geattendeerd op het Chaos in de Orde festival in Utrecht. Dat was echt iets voor creatievelingen zoals wij!

Met een beetje geluk mochten we vanuit de organisatie naar het festival toe! ’s Ochtendsvroeg vertrokken we naar Utrecht om op tijd aanwezig te zijn.

Wat een machtig mooie dag en wat een chaos, wat een indrukken en wat een energie. We hadden een blokkenschema en we hadden een prima planning kunnen maken vooraf van de workshops en sprekers die we zeker wilden meemaken en beleven, maar we lieten het aan het toeval over. Zo kwamen we bij Eva Brouwer met Pak je podium, Mireille Beumer en de rol van Facilitator, werden we van alle kanten verwend met lekkere hapjes en drankjes en ploften we voldaan na een lange dag weer terug in de auto. De weken erna stuiterde ik door op de energie van het werkfestival. Ik liet op het werk een kant van mezelf zien, die nog niet eerder gezien was.

Dit was zo’n openbaring, dit gevoel wilde ik vasthouden en verder ontwikkelen. En zo belandde ik tussen allemaal gelijkgestemden bij de #CreativeChangemaker. Ik maakte kennis met verschillende werkvormen, invalshoeken, creatieve oplossingen, ik werd ‘aan’ gezet en ontmoette een geweldige groep mensen. Ik ontdekte dat anders zijn een kracht was in plaats van een handicap.

Inmiddels zijn we vier jaar verder, vorig jaar was er wederom een prachtig werkfestival in de fabrique in Utrecht. Ik weet nog dat ik dacht, wanneer er volgend jaar weer een festival is, dan wil ik ook iets toe kunnen voegen. 😃

Ook dit jaar wordt #ChaosindeOrde georganiseerd! En komt mijn wens van afgelopen jaar uit. Als freelance tekenaar voor het huis van verbeelding mag ik samen met Sebastiaan Foppen de graphic recording voor onze rekening nemen. Hoe tof is dat! Morgen gaan we er als razende reporters een bruisend feestje van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met me op!